Tárhelyem
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
ENERGY

Kofein : Tudvalevő, hogy kofein növel az éberséget és fenntartja a figyelmet, serkenti a központi idegrendszert annak köszönhetően, hogy forditva hat, mint adenozín. Adenozín ez a vegyi anyag, amelyik található a szervezetben, hat mint átadó az agy működés szabályozás és éberség meg álom állapot módositás közben.  Kofein blokkol fajlagos adenozin receptorokat, amelyek idegszövetekben vannak agyat beleszámitva, mivel aktivitás állapotát fenntartja. Ezzel a szerkezettel kofein tudja megújitani szellemi és testi teljesitőképességet és eltavolitani a fáratságot. 

zöld tea kivonat:
*Kedvezően hat a májszövet detaxikációra és felújitására,   
*segiti csökkenteni a vérnyomást és koleszterol szintet,
*táplálja az immunrendszer működését,
*antibakteriális működésének köszönhetően segit gyóygyitani fertőzéseket,
*hat néhány fajta daganat ellen, elsősorban vastagbél, középbélmirigy gyomor rák ellen.
 
Vitamin  B12 : Ugyanúgy mint más B vitaminok vitamín B12 (kobalamín) nagyon fontos metabolizmus számára. Szükséges piros vérsejtek képzésére és központi idegrendszer működésére.

Vitamin B9 : Fontos piros vérsejtek képzéséhez, szövet növekedéséhez és sejtek múködéséhez.Ezen kivül növekedik az étvágyat és gyomorsav képzést serkenti. 

Vitamin B6 : Nagyon fontos szerepe van piros vérsejtek metabolizmusban, vázlat növekedésében és fejlődésében, fogfertőzések és fogak romlása megelőzésében.

DMAE(dimetilaminoetanol):természetesen képződik az ember agyban. Funkciója növekedni az acetilcholin termelést. Lényeges az, hogy DMAE beadása a szervezetbe az agy működését növeli. További DMAE funkciója az, hogy védekezi sejteket a lipofuszcin halmozás ellen. Lizoszomok, amelyek a szervezet sejtekben találhatok, reciklálnak használt fehérjéket, lipideket és mitochondriumokat és igy tartják sejtek elhasználását minimális szinten. Korral lizoszomokban halmozóodik lipofuszcin festék, amelyik gyengiti lizoszomok reciklálóo képességet, ami gyorsitja sejtek elhasználódást es öregedést. DMAE stabilizálja a hártyát, mivel megakadályozza a lipofuszcin halmozását
(festék, amely okoz öreges foltokat) sejtekben és ezzel elősegiti sejtek felújitást és lassitja sejtek elhasználódást.   

Taurin: aminosav, amelyik részt vesz az agy metabolikus folyamatokban. Működik mint energió serkentő anyag. Jelensége intenziv gyakorlás mellett a szervezetben fáradság eltávolitást okoz. Taurin növeli a koncentrációt és jókedvő érzést okoz. Támogatja a szervezet hidratációt gyakorlás alatt. Védi szivet sérülések előtt, antioxidáns tulajdonságokkal részesül. Előkésziti a szervezetet magas elterhülésre. Segélyez az agy vérbőséget és optimálizál  ideg izgalom átvitelét. Taurin kedvezően hat sport teljesitményekre, mert az inzulin szintet őriz és igy az izmok jobb ellátását szőlőcukorral biztosit.  

L-teanin: kiszabott olyan embereknek, amelyek szomatikus izgalommal és feszültséggel szenvednek és azoknak, amelyek akarnak az ernyed állapotát elérni , elmélyeteni a pihenést, összpontositani (pl. munka vagy tanulás közben) vagy gyógykezelés közben.

L- karnitin: a fő receptor, amely aktiválja zsirsavakat a sejtek metabolizmusban - döntő szerepet játszik a zsirok égésében és átalakulásában energiára. Képessége van elnyomni zsirsavakat mitochondriumokba, ahol energiára hasadnak. Minden sejtnek energiát ad, hosszabb vitalitást és élettartamot biztosit.    

Vitamin B3: szükséges az energia alkotáshoz sejtekben, fontos sziv, idegek és izmok működéséhez. Segit fenntartani az egészséges bőrt és emésztőrendszer jó működését. 
 

Összetétel (1 tabletta esetén):

taurin 333 mg
dimetil amino etanol bitartrát 100 mg
L-teanin 57 mg
L - aszkorbinsav 40 mg
kofein 24 mg
L - karnitin 14 mg
zöld tea kivonat 3,5 mg
vitamin B3 3,5 mg
vitamin B6 0,7 mg
alfa-liposav 0,4 mg
vitamin B9 50 mcg
vitamin B12 0,6 mcg
rostanyag
növényi magnézium-sztearan
kukuricakeményitő
Vásárlási ár 7500,- HUF, -ig. / Vásárlási ár 7500,- HUF, -tól
• csomagolás 100 tbl. - 6.2 € | 4.9 €
freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom