Môj košík
Slovensky English Deutsch Česky Polski Magyar Russian >:   
Podujatia Tachyon, motivacne stretnutia- liecitelia zo Slovenska, Čiech- prednášky, premietanie filmov, diagnostika organizmu, doplnky vyzivy za konkurencne najnizsie ceny

Prednáška o Pránickej výžive s Breathariánom Petrom vo výtvarnej kaviarni hotela Galéria.

Od 26. - 28.09. 2014


Drahí priatelia, s veľkou pokorou a radosťou Vám oznamujeme a pozývame všetkých záujemcov o "Pránu a Breathariánstvo" na stretnutie s Petrom, breathariánom, ktorý sa stravuje Pránou - vesmírnou energiou, ktorá nás všade obklopuje.



Miesto a čas stretnutia:

 Stretnutie prebehne v Hoteli Galéria Bratislava, vo výtvarnej kaviarni, od 26. - 28.09. 2014

- časy prednášok sú každý deň iné (viď. nižšie)

Hotel Galéria sa nachádza v blízkosti Hlavnej železničnej stanice (Vančurova 1, 831 01, Bratislava).


Program a témy:

  • Živiny a životný štýl, podporujúce prechod na pránickú výživu
  • Čítanie z novopripravovaného diela: Prechod na pránickú výživu 
- pohostenie (klasický chlieb a biochlieb)

----------------------------------------

PIATOK_26.9.14_17:30 - 23:30

Všetko bude simultánne prekladané do angličtiny po hodoine (60min.) vždy 15min. prestávka.

17:30 - 17:45 - Uvedenie piesňou, flauta + text pre prebudenie duchovného tela

17:45 - 19:00 - Uvedenie Petra (jeho predstavenie, niečo o jeho živote s pránou)

Rozhovory s Petrom (otázky & odpovede)

19:00 - 19:15 prestávka 15 min.

19:15 - 20:15 - Prezentácia ukážok z videí Henriho Monforta

20:15 - 20:45 prestávka 20 min.

20:45 - 21:45 - Rozhovory o Feng šuej priestore

21:45 - 22:00 prestávka 15 min.

22:00 - 23:30 - Rozhovory na tému zdravotných problémov

----------------------------------------

SOBOTA_27.9.14_16:00 - 22:00


16:00 - 16:15 - Uvedenie piesňou, flauta + text pre prebudenie duchovného tela

16:15 - 17:15 - Uvedenie Petra (jeho predstavenie, niečo o jeho živote s pránou)

Rozhovory s Petrom (otázky & odpovede)

17:15 - 17:30 prestávka 15 min.

17:30 - 18:30 - Prána vs. mladnutie - ideál krásy a mladosti

18:30 - 19:00 prestávka 20 min.

19:00 - 20:00 -

20:00 - 20:15 prestávka 15 min.

20:15 - 22:00 - Rozhovory na tému zdravotných problémov

----------------------------------------

NEDEĽA_28.9.14_13:00 - 19:00


13:00 - 13:15 - Uvedenie piesňou, flauta + text pre prebudenie duchovného tela

13:15 - 14:15 - Uvedenie Petra (jeho predstavenie, niečo o jeho živote s pránou)

Rozhovory s Petrom (otázky & odpovede)

14:15 - 14:30 prestávka 15 min.

14:30 - 15:30 -

15:30 - 15:50 prestávka 20 min.

15:50 - 17:00 -

17:00 - 17:15 prestávka 15 min.

17:15 - 19:00 - Rozhovory na tému zdravotných problémov



Vstupné:

Je dobrovoľné, ale rezervácia na podujatie je povinná 4 dni vopred na mailovej adrese: spirit.hotel1@gmail.com, 0944 193 131, 02/546 52 711. Vaša rezervácia bude potvrdená. V prípade rezervácie, prosím uveďte, ktorých dní sa chcete zúčastniť, nie je nutné absolvovať všetky 3 dni.


Video Henri Monfort - Pránická výživa:

Video s Petrom o Breathariánstve:

freedesign by AGLO solutions 2003, powered by syscom